20 Ιανουαρίου 2017

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Δημοσκοπικά στα ύψη η Ν.Δ. Έτσι εξηγείται και αυτός ο συνωστισμός για μια θέση «στον ήλιο».

«Σκάνε» από παντού ενδιαφερόμενοι πάλι. Άρχισαν να οσμίζονται εξουσία, θέσεις, αξιώματα. Επιστρέφουν εις το μαντρί. Άλλοι πάλι επιστρέφουν μετά από μια περιήγηση σε μικρότερα «μαγαζιά» όπου «φως» δεν είδαν.


Έτσι λοιπόν στα δημοσιογραφικά e mails φτάνουν κάτι περίεργα μηνύματα με σχόλια που φέρουν την υπόδειξη «για παραπολιτικά» και μας ανακοινώνουν «άγνωστοι τύπου και κυρίες» ότι προτίθενται να συστρατευτούν και ότι τους «κλείνει το μάτι» και ο Κυριάκος.

Παίρνουν το ανάλογο ύφος στις φωτογραφίες και δηλώνουν «έτοιμοι». Τα γλέντια τώρα ξεκινάνε.

Βέβαια, έχει και μια ακόμη διάσταση το θέμα. Εκείνη της γελοιοποίησης μιας διαδικασίας που διακαώς ο Κυριάκος δηλώνει θέλει να προφυλάξει. 

Σε αναιρούν με ένα μήνυμα έχω να σου πω.
Κι αν δεν βρέθηκε κανένας να ενοχλείται τότε είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα να υπάρχει μια ιδιαίτερη κινητικότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βλέπουμε «ρεπορτάζ» με τις ταμπέλες του «πολιτευτή» να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Δεν είναι κακό να επιδιώκεις, να φιλοδοξείς, να επιθυμείς είναι όμως πραγματικά λάθος, η επιδίωξή σου αυτή και η βαθιά δική σου επιθυμία να επιβιώσεις και να αναδειχθείς ως πρόσωπο της επικαιρότητας να εξευτελίζεις μια διαδικασία.


Όχι ότι ασχολείται πολύς κόσμος με το θέμα. Αλλά έχει την αξία του, όταν μάλιστα κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι το «παλαιό» απέθανε….και φρέσκος αέρας πνέει στην παράταξη. 

Μην ξεχάσω. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος της εξουσίας. Καρατσεκαρισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: