31 Μαΐου 2017

Συγχαρητήριο – ευχαριστήριο της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας συγχαίρουν όλες τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων που κατάφεραν με την προσπάθεια τους και τις επιδόσεις τους να πάρουν την πρόκριση και τη δυνατότητα να αγωνιστούν τη νέα σεζόν σε μεγαλύτερη κατηγορία.


Ως εκ τούτου συγχαίρει τις ομάδες, Νέος Παμβρυακός πρωταθλητής, Δόξα Μοσχοχωρίου, Εθνικός Νέας Τραπεζούντας και Διγενής Αλωνίων για την άνοδο στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία, τις ομάδες Θερμαϊκός Κορινού πρωταθλητής, Αναγέννηση Σφενδάμης, Αετός Καταλωνίων και Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη για την άνοδος τους στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία, όπως επίσης και την ομάδα του Ποσειδώνα Π.Π.Π. ως πρωταθλήτρια της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας για την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τους ευχόμαστε και τη νέα αγωνιστική περίοδο να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το Πιερικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η επιτυχημένη γιορτή για το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί
- την KALAS GROUP ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ
- τα πτηνοτροφία ΣΥΡΑΝΙΔΗ
για την προσφορά των προϊόντων τους.

Πέραν όμως από αυτούς που βοήθησαν για την εκδήλωση ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και συμμετείχαν σ' αυτή τη γιορτή του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Για  την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τόκας Αστέριος                                    Τσακνάκης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: