3 Ιουνίου 2017

Θ. Καμπερίδης, ο μόνος εν ζωή βουλευτής Ένωσης Κέντρου μετά την απώλεια Κ. Μητσοτάκη

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ 22-9-2008
Γεωργουλής, Χασαπίδης, Σερπάνος, Παπανδρέου, Καμπερίδης, Χαραλαμπόπουλος στο Λιτόχωρο τον Σεπτέμβριο του 1965.

kamperidis.jpg

Μετά την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας μας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο μοναδικός βουλευτής της Ένωσης Κέντρου, που βρίσκεται εν ζωή, από τους 300, είναι ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης και πρώην βουλευτής Πιερίας της Ένωσης Κέντρου, κ. Θεόφιλος Καμπερίδης, ο οποίος εκλέχτηκε το 1964, και ήταν ο νεότερος βουλευτής τότε ως εκπρόσωπος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου εκείνης της ταραγμένης περιόδου.

Ο κ. Καμπερίδης ήταν βουλευτής, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στη Βουλή που ανετράπη από τα γεγονότα του Απριλίου του 1967.Ο κ. Καμπερίδης με τη σύζυγό του Ρούλα, το Νικήτα Βενιζέλο και τον Ανδρέα Παπανδρέου εν πλω για Κρήτη (1965).

Παπαγεωργίου, Καμπερίδης, Χασαπίδης, Δημόπουλος στην Κατερίνη (1965)

Ο κ. Καμπερίδης με τον βουλευτή Γιαμά της Ημαθίας στα φυλακισμένα μνήματα της Λευκωσίας τον Ιούλιο του 1964.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Λιτόχωρο (1965) στην πορεία προς το λαό, πρώτη πολιτική συγκέντρωση και ομιλία.Ο κ. Καμπερίδης ζει σήμερα μόνιμα στη Βοστώνη των ΗΠΑ, μαζί με την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μοιράζεται δε το χρόνο του μεταξύ Κατερίνης και Βοστώνης.Στη φωτογραφία σήμερα με τον δικηγόρο Κατερίνης και πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας Νίκο Παπανικολάου

Saloniki News

Δεν υπάρχουν σχόλια: