2 Ιουνίου 2017

ΔΑΚΕ Πιερίας- Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ 
Αγώνες- Ήθος-Συνέπεια- Αποτελεσματικότητα-Αξίες- Προσφορά- Δυναμισμός- Ισοτιμία 
Κατερίνη, 2 Ιουνίου 2017 
Αγαπητοί Συνάδελφοι/σες, 
Στις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα συμμετέχουν στην 86η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε., οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Πιερίας έκαναν για μία ακόμη φορά τη δική τους ξεκάθαρη επιλογή δίνοντας στη ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ μια μεγάλη νίκη με ποσοστό 52%!!! και 4 συνολικά αντιπροσώπους. 
Στο τέλος της πιο σκληρής σχολικής χρονιάς των τελευταίων ετών, με το Δημόσιο Σχολείο να βάλλεται από παντού, οι συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων του Νομού μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα και κατέστησαν σαφές με τη μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες πως ο αγώνας τώρα αρχίζει!! Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη όλων όσων συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ για το 
Γιατί αξίζουμε περισσότερα νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα. 
Τα τελευταία 15 χρόνια μας δίνετε εσείς συνάδελφοι την δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Με υπευθυνότητα και συνέπεια έναν δύσκολο αγώνα. ενάντια σε πρωτόγνωρες πολιτικές που βιώνει το Δημόσιο Σχολείο. 
Οι ευθύνες όλων μας, ιδιαίτερα σήμερα που η επίθεση ενάντια στο εισόδημά μας, εναντίον της κοινωνική μας ασφάλισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, εναντίον της ποιότητας ζωής μας και του λειτουργήματός μας, της ίδιας μας της αξιοπρέπειας συνεχίζεται, είναι πολύ μεγάλες, αλλά και η διάθεση όλων για σκληρή δουλειά ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συναδέλφων ακόμα μεγαλύτερη. 
Όλα τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ νιώθουμε την ανάγκη ν α ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 86η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ και ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια θα εργαστούμε για το συμφέρον των εκπαιδευτικών και της εκπαίδευσης. 
Με απόλυτο σεβασμό στον εκπαιδευτικό που μοχθεί να επιτελέσει το έργο του, με σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα με καθαρά λόγια, με δυναμισμό και υπευθυνότητα συνεχίζουμε μαζί για εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, ενεργούς και πάνω απ’ όλα ενωμένους….
Υπηρετήσαμε, υπηρετούμε και θα υπηρετούμε πάντα το «μαζί» και το «εμείς». 
Γιατί αξίζουμε περισσότερα ΣΥΝΕΧIΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ - ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΓΙΑ ΤΗΝ 86η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ από τη Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: 
1.ΒΑΣΣΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΗ 
2.ΚΡΙΘΑΡΑ ΜΑΡΙΑ 
3.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
4. ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: 
1. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
2. ΧAΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
3. ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
4. ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ 
Για τη Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. Πιερίας 
Ο Πρόεδρος O Γ. Γραμματέας 
 Λάμπρου Βασίλειος Χάιδας Χρήστος
 Γιατί αξίζουμε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: