Σελίδες

21 Ιουλίου 2017

Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Ανόρθωσης με 2-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-0 στον τελευταίο του αγώνα πριν από το πρώτο του ευρωπαϊκό «ραντεβού» με αντίπαλο την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίωρο του αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 16 λεπτά, με ένα πανέμορφο γκολ του Κάμπος και ένα αυτογκόλ του Μπανταλόφσκι μετά από ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων. Είχε δοκάρι σε φανταστική έμπνευση του Πέλκα και ορισμένες ακόμη πολύ κακές στιγμές, από την άλλη όμως παρουσίασε και πάλι κενά στην άμυνα που έδωσαν την ευκαιρία στην Ανόρθωση να γίνει απειλητική, να χάσει σημαντικές φάσεις και να έχει και αυτή δοκάρι σε προβολή-κόψιμο του Λεβέκ. 

Για πάνω από μία ώρα ο Σέρβος κόουτς του ΠΑΟΚ πρόβαρε και την ενδεκάδα που πιθανον θα παρατάξει στο «Βαλερί Λομπανόφσκι». Ο Δικέφαλος δείχνει ότι δύσκολα θα απειληθεί από την Ολιμπίκ, αν είναι σοβαρός την ερχόμενη Πέμπτη, ωστόσο, ενόψει συνέχεια θα πρέπει να βελτιώσει κι άλλο την ανασταλτική λειτουργία του.

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάμπος (Ενρίκε 73΄), Πέλκας (Τσίμιροτ 61΄), Κάνιας, Σάκχοφ (Μπίσεσβαρ 73΄), Μακ (Ουάρντα 72΄), Πρίγιοβιτς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Λέβι): Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς (Ντουγκλάο 71΄), Σίντελφελντ, Πράνιτς (Κβέσιτς 56΄), Σεχού, Βίκτορ, Ράγιος, Παλάνκα (Ματθαίου 56΄), Καρλίτος (Άλβες 71΄), Καμαρά (Οικονομίδης 84΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου