21 Ιουλίου 2017

Απαγωγή θρίλερ στην Κύπρο - Σε σκάφος στην Τουρκία εντοπίστηκε η 4χρονη που είχαν αρπάξει έξω από νηπιαγωγείο

Στα νότια παράλια της Τουρκίας μαζί με τον Νορβηγό πατέρα της φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», η μικρή Marie-Eleni Grimsrud, η οποία απήχθη πριν από τρεις μήνες έξω από το νηπιαγωγείο της στη Δασούπολη Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει ο «Π», το 4χρονο κοριτσάκι μαζί με τον πατέρα της, Torkel Grimsrud διαμένουν σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο εδώ και αρκετές εβδομάδες στη μαρίνα της Αττάλειας στην Τουρκία.

Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται να υπήρξε και εμπλοκή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου καθώς ο τελευταίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη κατά την παραμονή τους στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά και ζητήθηκε η άτυπη συνδρομή του στην προσπάθεια εντοπισμού της μικρής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο Τούρκος ΥΠΕΞ προέβη αμέσως σε κάποιες ενέργειες. Το μόνο σίγουρo κατά την κυπριακή εφημερίδα είναι πως ο Νορβηγός πατέρας βρίσκεται εδώ και μέρες υπό στενή παρακολούθηση από τις τουρκικές αρχές.

Άκρως σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στην όλη υπόθεση το γραφείο της Ιντερπόλ Νορβηγίας, το οποίο ενεργεί ως μεσάζοντας μεταξύ των κυπριακών και των τουρκικών αρχών. Δεν αποκλείεται, εκτιμά η εφημερίδα, εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει και εξέλιξη.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η αρχική πληροφορία για το ότι η μικρή βρίσκεται στην Αττάλεια δόθηκε από την οικογένειά της.

Όπως δήλωσε στον politis.com.cy ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδη η πληροφορία υπάρχει και εξετάζεται από τις αρχές. Εντούτοις, την ίδια ώρα, η οικογένεια της 4χρονης εκφράζει ανησυχίες πως η δημοσιοποίηση της πληροφορίας θα θέσει σε κίνδυνο την όλη υπόθεση, προχωρώντας διά μέσου του δικηγόρου της Λάρη Βραχίμη στη διάψευσή της.

Πηγή: Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: