20 Ιουλίου 2017

Πρόκριση για τον Πανιώνιο – Η Καμπάλα αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Ο Πανιώνιος πήγε στη Σλοβενία να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά επέστρεψε και με τη νίκη. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3-2 της Γκόριτσα και πήραν την πρόκριση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Μασούρας (11'), Γεσίλ (16') και Λάμπρου (23') πέτυχαν τα γκολ για τον Πανιώνιο, ενώ η Γκόριτσα σκόραρε με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Κάπιτς (15', 67').
ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Σορτσάν, Τσέλσερ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (56’ Μάρινιτς), Κόλενς (82’ Χούμαρ), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν (67’ Ναγκοτέ), Κουρκ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Οικονόμου, Κόρμπος, Λάμπρου (80’ Γκιοατά), Γεσίλ, Μασούρας (67’ Σαραμαντάς), Χατζισαφί, Μπανανά (60΄ Ταπόκο), Βλάχος, Μασούντ, Σαββίδης.

 

Η Καμπάλα αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Η Καμπάλα νίκησε 2-0 τη Γιαγκελόνια, έτσι θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα απ'το Αζερμπαϊτζάν νίκησε 2-0 στην Πολωνία, χάρη σε τέρματα των Γκουρμπάνοβ (18') και Όζομπιτς (89'), ενώ το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1.
Θυμίζουμε πως η Γκαμπαλά είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό το 2015 στα play-offs της διοργάνωσης, έτσι το "τριφύλλι" έχει την ευκαιρία για εκδίκηση. Αν δεν αλλάξει κάτι η UEFA, το πρώτο ματς θα γίνει στην Αθήνα την Πέμπτη 27 Ιουλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: