21 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη

             
Ευχαριστήριο μήνυμα 
προς τον Δήμαρχο Κατερίνης 
κ. Σάββα Χιονίδη  σχετικά με  τις ενέργειές του και τη σημαντική στήριξη που επέδειξε για την καλύτερη λειτουργικότητα των δομών φιλοξενίας παιδιών και νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.

          
Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης αναφέρει στο ευχαριστήριό του: «...σας ευχαριστούμε για την ουσιαστική πρωτοβουλία σας για τον εξωραϊσμό των εξωτερικών χώρων του κέντρου φιλοξενίας παιδιών στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης, τις υποδομές αποχέτευσης και τα έργα για τη δραστική βελτίωση υδροδότησης των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στο Σβορώνο καθώς και την εγκατάσταση παιδικής χαράς στο προαύλιο του Εκκλησιαστικού Ξενώνα στο Σβορώνο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω επίσης στους Αντιδημάρχους κ. Δημήτριο Ντούρo, κ. Κωνσταντίνο Τσιουκάνη και κα Ροδή Ελευθεριάδου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Κατερίνης κ. Φώτη Δρούγκα, τους συνεργάτες σας κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, κα Κλειώ Δημάση, κ. Φίλιππο Τσολακίδη, κ. Δημήτριο Γκαβαρδίνα, κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη καθώς σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.  που με προσήνεια και ζήλο εργάστηκαν για την άμεση  και άψογη αποπεράτωση  των εργασιών και την επίτευξη του επιθυμητού, για όλους, αποτελέσματος. Κύριε Δήμαρχε, το έμπρακτο ενδιαφέρον σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και πιστεύουμε ότι επιβεβαιώνει την εποικοδομητική και επωφελή για όλους μας συνεργασία. Ενέργειες σαν και αυτές φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που σας διακατέχει για τα παιδιά και τους νέους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: