20 Ιουλίου 2017

Μεγάλη η ανταπόκριση των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας στο #GrowYourBusiness - Digital Training της COSMOTE

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων σχεδόν από όλο το φάσμα της οικονομικής και παραγωγικής δραστηριότητάς της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη φάση του #GrowYourBusiness - Digital Training, που διοργανώθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την OTEAcademy.

Το #GrowYourBusiness - Digital Training έχει ως στόχο να προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρόσβαση στη γνώση και στα εργαλεία της ψηφιακής εποχής, ενώ πολλές επιχειρήσεις το παρακολούθησαν μέσω live streaming.
Τα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ζητούν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της καινοτομίας και των νέων ψηφιακών τεχνολογιών, προκειμένου να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την εξωστρέφειά τους.
Από τους συμμετέχοντες, η πλειονότητα ήταν πολύ μικρές επιχειρήσεις και στο πλαίσιο αυτό μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν οι επαγγελματίες, που ασχολούνται με το εμπόριο, τον χώρο της εστίασης και της λιανικής, τον κατασκευαστικό κλάδο και τον τομέα της υγείας.
Οι επαγγελματίες  της Θεσσαλονίκης όπως μας δήλωσαν  περιμένουν την συνέχεια των σεμιναρίων #GrowYourBusiness, γιατί γνωρίζουν  ότι η  COSMOTE βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις & τους ελεύθερους επαγγελματίες να αναπτυχθούν στην ψηφιακή εποχή. 
THESSNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: