26 Αυγούστου 2017

Νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 επί της Λαμίας

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Φορτούνη στο 29ο λεπτό, ο Ολυμπιακό νίκησε δύσκολα εκτός έδρας με 1-0 την Λαμία και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου καθώς το ΔΑΚ Λαμίας δεν είναι ακόμα έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες Super League.


Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην μαχητική ομάδα της Λαμίας και πήραν μια δύσκολη νίκη, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 70ο λεπτό λόγω αποβολής του Μίλιτς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 29ο λεπτό. Ο Αναστασιάδης ανέτρεψε τον Πάρντο μέσα στην περιοχή και ο Κώστας Φορτούνης ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 0-1.
H Λαμία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Πίτι στο 5΄ (απέκρουσε ο Καπίνο) και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βουό στο 35΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επέβαλε το δικό του ρυθμό και προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Λαμία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική νίκη.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68΄ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85΄ Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος (55΄ Βάντερσον), Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βουό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν (74΄ Φιγκέιρας), Φορτούνης (79΄ Σεμπά), Μπεν (64΄ Ανσαριφάρντ).


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26/8
Πλατανιάς – Ξάνθη 0-2
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-2
Λαμία – Ολυμπιακός 0-1

Κυριακή 27/8
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 19:15
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα         19:15
Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 19:15
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 21:30

Δευτέρα 28/8
ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: