4 Αυγούστου 2017

143 υπερσύγχρονα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, -εταιρία μέλος του Oμίλου Συγγελίδη-, ανέλαβε να παραδώσει στο Ίδρυμα Nιάρχος 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, τα οποία θα δωρίσει το Ίδρυμα στο EKAB.

Tα... σκληροτράχηλα Peugeot Boxer θα διασκευαστούν σε ασθενοφόρα στην Πορτογαλία, από Πιστοποιημένο Διασκευαστή του εργοστασίου της Peugeot που εξασφαλίζει την ποιότητα την οποία απαιτεί ο γαλλικός κατασκευαστικός κολοσσός για τα οχήματά του.

Στον διαγωνισμό ύψους 14 εκατ. ευρώ συμμετείχαν συνολικά 5 εταιρίες και η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της Peugeot έναντι της ΤΟΥΟΤΑ Hellas  με  το νέο  VAN PROACE  που έχασε την δουλειά, καθώς το ιαπωνικό van δεν κάλυπτε  όλες τις αυστηρές προδιαγραφές  που έθετε το ΕΚΑΒ. Yπολογίζεται δε, ότι τα οχήματα θα παραδοθούν στο EKAB σε  πολύ σύντομο χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης.

 Συγκεκριμένα, η  δωρεά του ΙΣΝ αφορά στην προμήθεια 65 συμβατικών ασθενοφόρων, 22 κινητών ιατρικών μονάδων, 6 εκ των οποίων καλύπτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό για νεογνά και θα καλύψουν ανάγκες αεροδιακομιδών, 26 ασθενοφόρων 4Χ4 καθώς και 30 οχημάτων μικρού όγκου.

O Όμιλος Συγγελίδη, θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Nιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot σε όλη την ελληνική επικράτεια. Αυτό σημαίνει αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χιλιόμετρα και ετήσιο πλήρες σέρβις.

Iδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το 2017 η Peugeot του Oμίλου Συγγελίδη, πλην των 143 Aσθενοφόρων οχημάτων στο Ίδρυμα Nιάρχος, έχει αναλάβει επίσης και την παράδοση ασθενοφόρων οχημάτων στη ΔEH, τα Hνωμένα Έθνη, την EBOΛ, τον Δήμο Kέας, τα Λατομεία Kυριακίδης, την δωρεά 4 ασθενοφόρων οχημάτων από την εταιρία Oδοσήμανση στο EKAB, κ.α.

To νέο Peugeot Boxer
Για να διασφαλιστεί η κορυφαία απόδοση της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα  σύμφωνα με την  ελληνική αντιπροσωπεία  το νέο Peugeot Boxer υποβλήθηκε σε πολλούς αυστηρούς ελέγχους κατάσταση οδήγησης:
• 4.000.000 χιλιόμετρα οδήγησης σε όλους τους τύπους εδάφους, για  να δοκιμαστεί ο κινητήρας και να ελεγχθεί η αξιοπιστία του.
• 500.000 φορές , άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας.
• 1.500 ώρες σε θάλαμο προσομοίωσης καιρικών συνθηκών.

• Αντιδιαβρωτικές δοκιμές χρησιμοποιώντας θαλασσινό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: