7 Αυγούστου 2017

ΒΑΒΕΛ 2 Summer Edition

NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ  |  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟY - ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.00


Η ΒΑΒΕΛ2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και τοΓεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και ​μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα ​και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου, η Nατάσσα Μποφίλιου θα εμφανίζεται στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.

Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου, ​η παράσταση που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που ​έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται και στοΔίον και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.​​


Δεν υπάρχουν σχόλια: