27 Αυγούστου 2017

Διήμερο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Συλλόγων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας γιορτάζοντας φέτος τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της, οργανώνει στην αυλή του Καπνικού Σταθμού σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017» και στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί για την 30η Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2ήμερο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Πιερίας. Ήδη 22 σύλλογοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων τους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, ώρα 19:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.
Καλούνται όλοι οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ με χορευτικά, θεατρικές παραστάσεις ή χορωδίες να προσέλθουν στην συνάντηση της 28ης Αυγούστου ή για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή καλώντας το 6981 66 51 58.
Σε κάθε σύλλογο που επιθυμεί να εκθέσει το έργο του θα του διατεθεί δωρεάν ένα από τα ξύλινα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού ενώ μια εξέδρα 140 τ.μ. προσφέρεται για τις καλλιτεχνικές τους δράσεις.
Ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης ανοίγει τις πόρτες του στους πολίτες της Πιερίας και μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού το οποίο αντικατοπτρίζει την αγάπη των πολιτών για τον τόπο τους και την πολιτιστική τους κληρονομιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: