8 Αυγούστου 2017

Συγκίνηση στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Σαπεκοένσε στο Καμπ Νόου

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στο Καμπ Νόου στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Σαπεκοένσε για το τρόπαιο «Τζουάν Γκαμπέρ». Η βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία «ξεκληρίστηκε» στην αεροπορική τραγωδία που έγινε τον περασμένο Νοέμβρη στην Κολομβία ήταν η επίσημη προσκεκλημένη της «Μπάρσα» στο φιλικό που διοργανώνει κάθε χρόνο στη μνήμη του ιδρυτή της, Τζουάν Γκαμπέρ.



Ο γκολκίπερ, Φόλμαν και οι συμπαίκτες του Ρουσέλ, Νέτο είναι οι μοναδικοί παίκτες της Σαπεκοένσε που διασώθηκαν από την αεροπορική τραγωδία, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους 71 άνθρωποι. Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο καταχειροκροτήθηκαν από τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στο αγωνιστικό μέρος, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Ντεουλοφέου (6') έπειτα από πάσα του Ράκιτιτς, για να έρθει ο Μπουσκέτς να κάνει το 2-0 (11'). Ο Λιονέλ Μέσι (28') διεύρυνε το σκορ σε 3-0 και ο Λουίς Σουάρες (55') ακόμη περισσότερο σε 4-0. Το πέμπτο των "μπλαουγκράνα" και της αναμέτρησης ήρθε από τον Ουρουγουανό στο 74'.


Δεν υπάρχουν σχόλια: