26 Αυγούστου 2017

Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, υπέβαλε την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ και μένει να φανεί αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ την κάνει αποδεκτή.

«Φεύγω αν μου το πεις, αν πιστεύεις ότι αυτό θα κάνει καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα», ήταν το νόημα των όσων μετέφερε στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ, χωρίς όμως ακόμη να υπάρξει απόφαση από τον Σαββίδη.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις σε υποψηφίους, χωρίς όμως ακόμη να έχει πάρει την τελική απόφασή του για το αν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Λούμπος Μίχελ από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε ότι ο Σλοβάκος βετεράνος διαιτητής είχε έρθει στον ΠΑΟΚ στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 αναλαμβάνοντας θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ με την ιδιότητα του υπευθύνου διεθνών σχέσεων, τον Φεβρουάριο του 2016 ανέλαβε πρόεδρος της ΠΑΕ αντί του Ιάκωβου Αγγελίδη και λίγο αργότερα έγινε τεχνικός διευθυντής αντικαθιστώντας τον Φρανκ Άρνεσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: