11 Αυγούστου 2017

Μεταγραφών συνέχεια στον Πιερικό – Υπέγραψε ο Χρήστος Τσιαμπέρας


Έναν ακόμη Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή ενέταξε στο δυναμικό του ο Πιερικός. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Χρήστο Τσιαμπέρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ο Τσιαμπέρας είναι ο τέταρτος τερματοφύλακας στο ρόστερ του Πιερικού, μαζί με τους Παπατολίκα, Τοπουζλή και Ράντο.Η ανακοίνωση της διοίκησης:
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον γνωστό υψηλόσωμο (1,85μ.) Κατερινιώτη  21χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Τσιαμπέρα. Ο τερματοφύλακας Χρήστος Τσιαμπέρας  αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις ομάδες Ακρίτες Συκεών, Αίας Ευόσμου, Ηρακλής Αμπελοκήπων Γ΄ εθνική κατηγορία, Δόξα Περιβολακίου, και στην Κατερίνη στις ομάδες του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, στον Βατανιακό στη Football League και στην Γ΄ εθνική.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει τις πλούσιες ικανότητές  του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Γνωρίζω σε ποια ομάδα ανήκω, τόσο για το όνομα όσο και για την ιστορία της. Είμαι  ιδιαίτερα περήφανος που θα φορέσω τη μελανόλευκη φανέλα και έχω όλη την καλή διάθεση να προσφέρω, ώστε να φθάσει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, εκεί που πραγματικά του αξίζει. Καλή  αγωνιστική  χρονιά με υγεία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: