29 Αυγούστου 2017

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δεν ξέρω εσεις τι λέτε αλλά εμένα ο ΕΝΦΙΑ μου ήρθε μειωμένος κατά 20 ευρώ. ποιος τόπε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν στηρίζει τους μικρομεσαίους.
**

Εντάξει, έλεγε ότι θα τον καταργήσει αλλά τι να κάνουμε. Έπεσε έξω. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος 
**
Ο Τσίπρας πάει ΔΕΘ. Μικρό καλάθι. Και μεγάλο νάχει, ποιος θα τον πιστέψει. Προετοιμάζονται οι φορείς για την υποδοχή της χρονιάς. Από  εξάμετρα πανώ μέχρι γιαουρτάκι λάϊτ χωρίς λιπαρά.
**
Κι ο Κυριάκος πάει ΔΕΘ. Γραβάτες, κουστούμια και πασαρέλα. Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός κι άλλο κακό να μη μας βρει.
**
Όπου νάναι σκάει κι ο Λεβέντης. Θάρθει κι αυτός να πει τον πόνο του σε Παοκτσήδες και μη και ελπίζει σε διψήφιο. Έτσι που μας κατάντησαν όλα είναι δυνατά.
**
Δεν μπορώ να κατανοήσω κάποιες διαφορές μεταξύ Τσίπρα και Μαδούρου ή αν θέλετε μεταξύ καλής αριστεράς και κακής. Στη Βενεζουέλα ο Μαδούρο έκλεισε49 εφημερίδες με το έτσι θέλω. Στην Ελλάδα έκλεισαν 75 εφημερίδες από την περιφέρεια δια της τεθλασμένης. Απλώς εμείς είμαστε πιο μαστόρια.
**
Ήταν βέβαια στραβό το κλίμα το φαγε κι ο Παπάς με το νέο νόμο κι΄ έπειτα συνέχεια. Αδύνατον να πιστέψουν πως όλα γίνονται για Σαββίδη-Μαρινάκη που απλώνουν την κυριαρχία τους στα ΜΜΕ.
**
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι άλλαξαν τα αφεντικά και ότι την παλιά διαπλοκή διαδέχθηκε η καινούρια. Για εκείνο που είμαι βέβαιος είναι ότι η ελευθεροτυπία είναι όλο και πιο ευνουχισμένη και θα γίνεται ακόμη περισσότερο.
**
Ας μην ασχολούμαστε όμως με ψιλά γράμματα, καλώς να δεχθούμε τον ΕΝΦΙΑ και ό,τι άλλο μας επιφυλάσσει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Αλέξη.
** 

Δεν υπάρχουν σχόλια: