24 Αυγούστου 2017

Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ

Μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές στην ιστορία του βίωσε ο ΠΑΟΚ στην «Jamtkraft Arena», όπου γνώρισε αποκλεισμό-σοκ στα play off του Europa League από την «πρωτάρα», Έστερσουντ.


Το 3-1 της Τούμπας δεν αρκούσε στους Θεσσαλονικείς, που μέσα σε 7 λεπτά στην επανάληψη (71΄-77΄) δέχτηκαν δύο τέρματα από τον ίδιο παίκτη (Γκόντος) και με το 2-0 η σουηδική ομάδα θα βρεθεί αύριο στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο από την αρχή του αγώνα, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου για 90 λεπτά και δέχθηκε δύο… πανομοιότυπα γκολ από την σουηδική ομάδα που είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει στο τέλος και έχασε σπουδαία ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Πρίγιοβιτς. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα και τον Δικέφαλο του Βορρά να γνωρίζει έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό.

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Σομί (60' Σόμι), Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Μουκίμπι (67΄Βίντγκρεν), Νούρι, Μπασιρού, Έντουαρντς, Αϊές, Χόπκατ (90' Μενσά), Γκόντος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):  Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81' Κουλούρης), Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (60' Ενρίκε), Μακ (86' Λημνιός), Κάμπος, Πρίιγοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: