24 Αυγούστου 2017

Πρόκριση με "τριάρα" για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θα είναι τελικά η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στους ομίλους του Europa League. Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 την Μπριζ στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση.


Το σκορ άνοιξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27’ και δώδεκα λεπτά μετά έγινε το 2-0. Ο Κλωναρίδης τσίμπησε τη μπάλα και έβγαλε αριστερά στον Λόπες. Ο Πορτογάλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Λάζαρου, η μπάλα στο έδαφος και στο οριζόντιο. Ο Σιμόες πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Πορτογάλος στις καθυστερήσεις. Γυριστή κεφαλιά του Μάνταλου μέσα στην περιοχή της Μπριζ, ο Σιμόες τσίμπησε τη μπάλα, ο Χόρβατ δεν μπόρεσε να διώξει, ο Πορτογάλους ακολούθως την έσπρωξε στα δίχτυα προ κενής εστίας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (61΄ Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78΄ Γκάλο), Κλωναρίδης (67΄ Αλμέιδα)

ΜΠΡΙΖ (Ιβάν Λέκο): Χόρβατ, Παλάσιος (46΄ Ρεφαελοφ), Ενχελς, Ντένσβιλ, Φόρμερ, Νακάμπα, Βανάκεν, Ντε Μποκ, Ντιαμπί, Βόσεν (46΄ Κόολς), Ντένις (59΄ Λιμπόμπε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: