11 Αυγούστου 2017

Έβαλαν τάξη στις ακτές Παντελεήμονα και Σκοτίνας


Έπειτα από πολλές καταγγελίες πολιτών, ο Δήμος Δίου Ολύμπου προέβη στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να τερματιστεί η… πατέντα της καταπάτησης στις παραλίες Παντελεήμονα και Σκοτίνας, εφαρμόζοντας τον νόμο και αποσύροντας με ειδικά κλιμάκια τις «τσιμεντωμένες» ομπρέλες και ξαπλώστρες.



Τα εν λόγω κλιμάκια, απαρτιζόμενα από 12 αστυνομικούς, δύο λιμενικούς και επτά υπαλλήλους του δήμου, υπό την επίβλεψη του δημάρχου Κώστα Δημόπουλου εργάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου η παραλία να αποκτήσει την αρχική της «ελεύθερη» εικόνα.


Η επιχείρηση θα επαναληφθεί και στο μέλλον, ενώ, όπως προειδοποιεί ο δήμαρχος, από εδώ και στο εξής θα ασκούνται διώξεις περί αυθαίρετης κατασκευής στον αιγιαλό, σε όποιους προβαίνουν σε αντίστοιχες ενέργειες...

Υπενθυμίζουμε ότι, κάποιοι «έξυπνοι» κατασκηνωτές προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα, τσιμέντωσαν τις ομπρέλες τους, κλειδώνοντας με λουκέτα και αλυσίδες ξαπλώστρες, καρέκλες, ακόμα και τραπέζια, προκειμένου να μην μπορεί άλλος να τις χρησιμοποιήσει, παρά μόνο οι ίδιοι, εξασφαλίζοντας έτσι «καλύτερη θέση» στην παραλία.


Ο Δήμος είχε προειδοποιήσει τους κατασκηνωτές με ανακοίνωση:

Η προειδοποίηση του Δήμου προς τους κατασκηνωτές

Με πληροφορίες από zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: