22 Αυγούστου 2017

Στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν μέσα στην Κροατία την Ριέκα με 1-0 και με συνολικό σκορ 3-1 πήρε την πρόκριση και θα περιμένει την κλήρωση της Πέμπτης (24/8, 19:00) για να μάθει τους αντιπάλους του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το γκολ του Μάρκο Μαρίν στο 25ο λεπτό, ήταν αρκετό για τους Πειραιώτες που αμύνθηκαν πολύ καλά, άντεξαν στην πίεση των Κροατών και πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση.
Ο Γερμανός  πέτυχε το γκολ της νίκης, όταν ο Καρσελά έκλεψε την μπάλα, ο Οφόε προχώρησε αρκετά μέτρα και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μαρίν που με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι Κροάτες, από την πλευρά τους, σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν. Είτε βρήκαν απέναντί τους τον Στέφανο Καπίνο (54'), είτε οι επιλογές τους ήταν άστοχες (79' και 91').

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα (51' Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Βέσοβιτς, Μπράνταριτς (77' Ματέι), Μάλες, Γκόργκον (61' Κβρζιτς), Μίσιτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι):  Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Ρομαό (80' Φορτούνης), Ζιλέ, Οφόε, Μάριν (66' Σεμπά), Καρσελά, Μπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: