28 Αυγούστου 2017

Ματαιώθηκε το μπαράζ ανόδου στην Football League μεταξύ Δόξας Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη

«Αθάνατο» ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League που είχε οριστεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκη, η ΕΠΟ ανακοίνωση την ματαίωσή του.


Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν πως δεν δικαιούνται να διεκδικήσουν την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή του Πανελευσινιακού.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ομάδας της Ελευσίνας, αναγνωρίζοντας τον ΚΑΠ του 2016, βάσει του οποίοι δεν προβλέπεται κάλυψη της κενής θέσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: