9 Αυγούστου 2017

Πήρε και το Super Cup η Ρεάλ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Ρονάλντο στην αρχική της σύνθεση επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ στον τελικό του Super Cup που έγινε στα Σκόπια.


H Βασίλισσα ακολούθησε τα... χνάρια των Άγιαξ και Μίλαν με δυο διαδοχικές κατακτήσεις (1973, 1974 και 1989,1990 αντίστοιχα), ενώ έφτασε τους 25 διεθνείς τίτλους, μοναδική ομάδα στον πλανήτη που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.

Ο Καζεμίρο - ο οποίος απείλησε πρώτα με δοκάρι - άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ στο 24’, με τον Ίσκο ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Μπέιλ να κάνει το 2-0 στο 52’. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Λουκακού στο 62’, ενώ 8 λεπτά πριν το τέλος ο Ράσφορντ έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση.

Αυτός ήταν ο 6ος τίτλος του Ζινεντίν Ζιντάν από τον Ιανουάριο του 2016 που βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (75' Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ (74' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Κριστιάνο Ρονάλντο).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: