27 Σεπτεμβρίου 2017

Ήττα για τον Ολυμπιακό, 2-0 από τη Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, όμως με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρώτη νίκη της στην φάση των ομίλων του Champions League.


Στο «ντεμπούτο» του Τάκη Λεμονή, οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο έχοντας καθαρά αμυντικογενή τακτική, με στόχο να περιορίσουν τα αστέρια της Γιουβέντους. Κάτι το οποίο έγινε στο πρώτο 45λεπτο, με τους Ντιμπάλα, Κόστα και Κουαδράδο να μην βρίσκουν χώρους και τον Μάντζουκιτς να είναι καλά κλεισμένος από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.

Με την είσοδο του Ιγκουαΐν στο 60ο λεπτό στη θέση του Κουαδράδο, η Γιούβε έγινε πιο επιθετική, με τον Αργεντίνο να είναι αυτός που της έδωσε το προβάδισμα, σκοράροντας μετά από καιρό. Ο Άλεξ Σάντρο έδωσε στον Ιγκουαΐν και αυτός με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Προτό κάνοντας το 1-0 στο 69’.

Έντεκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0. Ο Ιγκουαΐν βρήκε ωραία τον Ντιμπάλα, αυτός πλάσαρε πάνω από τον Προτό, ο Ένχελς με υπερπροσπάθεια πρόλαβε πάνω από τη γραμμή, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στο σώμα του Μάντζουκιτς και ακολούθως στα δίχτυα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81' Μπενατιά), Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κουαδράδο (60' Ιγκουαΐν), Ντούγκλας Κόστα (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Tάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένχελς, Κούτρης, Ζντιέλαρ (77' Φορτούνης), Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο (71' Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88' Μάριν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: