20 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη για τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Λεβαδειακό

Στο άδειο (λόγω τιμωρίας)… Καυτανζόγλειο (λόγω αλλαγής χλοοτάπητα στην Τούμπα), ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 σε αγώνα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και το χαμένο πέναλτι του Πέλκα στο 39’. Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Λημνιός έκανε την σέντρα από δεξιά στην περιοχή και ο Πέλκας σούταρε στην κίνηση κάνοντας το 1-0.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση. Ο Δεληγιαννίδης έκανε λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Γιακουμάκης το εκμεταλλεύτηκε και αφού έφυγε στην αντεπίθεση και βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, πλάσαρε εξαιρετικά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ρέι.

Ο Δικέφαλος ξαναπήρε το προβάδισμα στο 70ο λεπτό. Μετά από προσπάθεια του Μπίσεσβαρ από δεξιά που κόπηκε, η μπάλα στρώθηκε στον Σάχοβ στο ημικύκλιο της περιοχής κι εκείνος έπιασε εξαιρετικό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, στη γωνία του Ναμάσκο.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με τον Λεβαδειακό να κάνει ορισμένες απόπειρες για να βγει μπροστά και να αναζητήσει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το ματς και διατήρησε σχετικά άνετα το προβάδισμα για να φτάσει στη νίκη και να πάρει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (63' Σάχοβ), Τσίμιροτ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (72' Ελ Καντουρί), Πέλκας (63' Βιεϊρίνια), Κουλούρης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Ναμάσκο, Μεντί, Φρανσίσκο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (46' Ζαραδούκας) , Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (77' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Καθάριος (69' Σίλβα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: