29 Σεπτεμβρίου 2017

Ισοπαλία για την ΑΕΚ, 2-2 με την Αούστρια στο ΟΑΚΑ

Με γκολ του Λιβάγια στο 90ο λεπτό, η ΑΕΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Αούστρια Βιέννης, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.


Ο Κροάτης επιθετικός ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ στο 28’, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ένωσης. Η Αούστρια ισοφάρισε στο 43’ όταν ο Πίρες βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μόνσχαϊν με κοντινή προβολή νίκησε τον Ανέστη και διαμόρφωσε το 1-1.

Οι δυο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος με την Αούστρια να παίρνει γρήγορα το προβάδισμα καθώς στο 49' μετά από μια οργανωμένη της επίθεση ο Πιρές έδωσε στον Αλάσαν, ο οποίος προσποιήθηκε, η μπάλα κατέληξε στον Τατζούρι που ήταν στα δεξιά κι αυτός με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ανέστη και έκανε το 2-1.

Η ΑΕΚ πίεσε, έχασε κλασικές ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισε στο 90ο λεπτό. Ο Αραούχο έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Λιβάγια, αν και από θέση οφ-σάιντ, ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (23' Τζανετόπουλος, 80' Μπακασέτας), Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊνταρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Μαρτσίνκο, Χόλτσχαουζερ, Ντε Πάουλα (90+ Λι), Αλάσαν (59' Πρόκοπ), Φελίπε Πίρες, Τατζούρι, Μόνσχαϊν (73' Φρίζενμπιχλερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: