28 Σεπτεμβρίου 2017

Βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Βρίσκω χρόνο μέσα στο χρόνο για μένα»

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, μέσα στα πλαίσια της 24ης Πανελλαδικής Οικογιορτής η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Βρίσκω χρόνο μέσα στο χρόνο για μένα».

Το βιωματικό εργαστήρι θα παρουσιάσει η Κική Παπαδημητρίου ομοιοπαθητικός και σύμβουλος υγείας για την πρόληψη μη μεταδοτικών νοσημάτων. Το εργαστήρι θα γίνει στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης. 

Βιωματικό Εργαστήριο ενηλίκων
«Βρίσκω χρόνο μέσα στο χρόνο για μένα»
Πέρα από τις καθημερινές υποχρεώσεις…. είναι ανάγκη μας να ασχοληθούμε με υπαρξιακά ερωτήματα που πιθανόν να μας οδηγήσουν στην αλλαγή και την ευτυχία:
Ποιος είμαι;
Γιατί Υπάρχω;
Ποιος είναι ο Σκοπός μου;
Είμαι χαρούμενος;
Είμαι ευτυχισμένος;
Τι περιμένω ;
Τι ζητώ;
Στο εργαστήριο θα δούμε μία τυπική μας μέρα, για να έχουμε την εικόνα της στάσης μας απέναντι στη Ζωή και θα δοθούν απλές τεχνικές για την προσέγγιση του εαυτού και την αρχή μίας πολύτιμης σχέσης με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στις 23 Απριλίου είχε πραγματοποιηθεί στον χώρο Συν-εργασία Θεραπευτική Παρέμβαση με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το πρώτο βιωματικό εργαστήριο από την Κική Παπαδημητρίου με θέμα "ΑΝΑΣΑΝΑ". Την εκδήλωση είχε ομορφύνει η Θεοδώρα με ήχους από το όργανο Hung drum.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: