28 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλική ήττα για τον Αιγινιακό από τον Άρη με 5-1

«Βαριά» φιλική ήττα υπέστη σήμερα το απόγευμα ο Αιγινιακός, καθώς ηττήθηκε με 5-1 από τον Άρη στο «Γιάννης Παραλυκίδης».

Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν δυο πολύ γρήγορα γκολ, με τον Καπνίδη να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό και τον Δεληζήση να κάνει με κεφαλιά το 0-2 στο 8ο λεπτό. Οι παίκτες του Άρη είχαν κέφια και μόλις στο 15’ ο δείκτης του σκορ είχε ανέβει στο 3-0, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μπαργκάν και δημιουργό το Μουμίν.

Στο 30’ ο Πλατέλλας έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Τόλιο να αποκρούει εντυπωσιακά. Ότι δεν κατάφερε ο βραχύσωμος εξτρέμ στο μισάωρο, το έκανε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, κερδίζοντας τον Έλληνα γκολκίπερ σε τετ α τετ, για το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακός κατάφερε να μειώσει νωρίς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δωματά, στο 50’. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, πήραν εκ νέου διαφορά τεσσάρων τερμάτων, άμεσα, στο 55’, με σκόρερ τον Κάσσο, ύστερα από πάσα του Στεφάνοβιτς.

Το 5-1 ήταν και το τελικό σκορ παρά τις ευκαιρίες του Άρη να πετύχει κι άλλα τέρματα. Αρχικά, στο 75’, με το Λώττα να νικιέται από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ και στο 87’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία, με το Ντούνη να σημαδεύει το δοκάρι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης) Τόλιος, Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Καρακώστας, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Δωματάς, Σοφιάνης.
Έπαιξαν ακόμα οι: Αντωνιάδης, Ταουσάνης, Ντόγος, Μάιγκα.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός) Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν , Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Πλατέλλας, Πασάς, Καπνίδης.
Έπαιξαν ακόμα οι: Κάσσος, Αναγνωστόπουλος, Νέτο, Λώττας, Μαραγκός, Στεφάνοβιτς, Μιλούνοτις, Ντούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: