26 Σεπτεμβρίου 2017

Διαμαρτυρία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, εκπροσωπώντας τους γονείς  295 μαθητών, εκφράζει δια της παρούσης, την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία για το γεγονός  ότι καμία ενέργεια δεν έχει γίνει για να δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης χώρου του 5ου Γ/σίου, που εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρεί μαθητές και καθηγητές.


Παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης με αρ. 585/2016 για μεταστέγαση του ΚΕ.ΣΥ.Π., παρά τις συνεχείς προσπάθειες από το 2011 για την επιστροφή των δύο αιθουσών από το ΚΕ.ΣΥ.Π. στο 5ο Γυμνάσιο στο οποίο δικαιωματικά ανήκουν, βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2017 και το θέμα παραμένει στάσιμο.
Μετά από αλλεπάλληλες, πλην όμως, ατυχείς προσπάθειες να συναντήσουμε τον κ. Δήμαρχο, στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και στο γραφείο του κ. Δημάρχου, ο Γραμματέας κ. ..... υποσχέθηκε στο Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και σε άλλους πενήντα γονείς που το συνόδευαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017!
Δυστυχώς επειδή και στο παρελθόν έχουμε εισπράξει πολλές υποσχέσεις∙ υποσχόμαστε με τη σειρά μας ότι θα προβούμε (γονείς και παιδιά) σε κινητοποιήσεις στην περίπτωση που δε θα δοθεί λύση μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: