17 Σεπτεμβρίου 2017

Χωρίς γκολ το ντέρμπι στην Περίσταση

Α.Ε. Περίστασης και ΓΑΣ Σβορώνου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο χθεσινό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία σε δύο αγώνες για την ομάδα της Περίστασης μετά από αυτή με τον Αχιλλέα, ενώ ο ΓΑΣ έφτασε τους 4 βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με 1-0.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με καλό ρυθμό αλλά λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα ήταν πιο επικίνδυνη επιθετικά και είχε την σημαντικότερη φάση του αγώνα στο 40ο λεπτό. Ο Κώστας Γεροντίδης έκανε ένα… σόλο, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας, όμως η κεφαλιά του Σάββα Κουσουρή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΓΑΣ.
Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με δυνατές μονομαχίες, πάθος, ένταση, αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια. Οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων ήταν ημιτελείς και ουσιαστικά η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως το σουτ του Κουσουρή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Βρούζος, Ατματζίδης

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ: Ουσταμπασίδης, Τσιτλακίδης, Τσιρίμπασης, Αγγελάτος, Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Ναρίνογλου (75’ Σοφιανίδης), Γεροντίδης (87’ Πάγια), Χαρτοματζίδης (59’ Παπαγιαννόπουλος), Νικολαΐδης, Κουσουρής.

Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Σακελλαρίδης, Ν. Βούλγαρης (73’ Αβριωνίδης), Χ. Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου, Δ. Ζώβληκας, Κ. Ζώβληκας (79’ Σαμαλής), Παυλίδης, Κατσαμάγκας, Κωνσταντινίδης (87’ Μπίρτσης), Μαργαρίτης (57’ Καρακούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: