14 Σεπτεμβρίου 2017

Δικαίωση του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, στη δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό

Υπέρ του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρέαδη η απόφαση που έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην υπόθεση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Ανδρεάδης «κέρδισε» την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αφορούσε μία τοποθέτηση μέσω κύκλων που είχε δημοσιευθεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2016. Τα σχόλια αυτά άφηναν αιχμές για το διαιτητή της αναμέτρησης αλλά και για το Γιώργο Ανδρεάδη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ υπήρξε διαρροή από τους «ερυθρόλευκους» που δημοσιεύθηκε σε πολλά αθλητικά ΜΜΕ και όχι μόνο της χώρας.

«Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας Εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η διαρροή.

Ο ανακριτής διαφθοράς απέστειλε τότε εξώδικο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφού δεν του απάντησαν, ο Γιώργος Ανδρέας, όπως γράφει το SDNA, κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης εις βάρος της ΠΑΕ για αδικοπραξία μετά συκοφαντικής δυσφήμισης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως δεν είχε καμία σχέση με τη διαρροή κάτι όμως κρίθηκε ότι δεν ισχύει.

Σημειώνεται πως ο κ. Ανδρέας είναι εκείνος που χειρίστηκε την υπόθεση της «Εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και είχε απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος 35 προσώπων. Εξ αυτών ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Με την απόφαση του το δικαστήριο επιδικάζει ολόκληρο το ποσό που ζητούσε ο ανακριτής με την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: