12 Σεπτεμβρίου 2017

Επισκευές και συντηρήσεις στο Γυμνάσιο & Λύκειο Κορινού

Έγκαιρα και προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των μαθητών, αντικείμενο εκτεταμένων παρεμβάσεων από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης έγινε το σχολικό κτίριο του Γυμνασίου & Λυκείου Κορινού.


Ειδικότερα, με μέριμνα του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου (για θέματα συντηρήσεων των σχολείων) & Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομου Κυραϊλίδη, σε συνεργασία με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου, καθώς και με τους Διευθυντές των Σχολείων, προχώρησαν και ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις συντηρήσεων και επισκευών στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.
Αναλυτικά, οι εργασίες αφορούν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές παρεμβάσεις, χρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ενίσχυση του εξοπλισμού των σχολείων (projectors κ.α.), τοποθέτηση led φωτισμού στις αίθουσες διδασκαλίας κ.λ.π.

Ομοειδείς εργασίες, οι οποίες ιεραρχήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου, τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την εκπαιδευτική κοινότητα υλοποιήθηκαν, όπως είναι γνωστό, στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: