12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Ακόμη καλά-καλά δεν άρχισαν τα πρωτοβρόχια άρχισαν οι πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις πολιτικών στην Πιερία. Και έχει απ΄ όλα ο μπαξές  από απλούς στρατιώτες μέχρι υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων.

**
Η μάχη βέβαια δίνεται στη Δημοκρατική Συμπαράταξη που από την έκβαση των εκλογών για ανάδειξη προέδρου θα εξαρτηθούν πολλά, ακόμη και το επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Αυτά ως προς την αυτοδυναμία της Ν.Δ τζάμπα και βερεσέ τα’ ακούω. Μπορεί ο Αλέξης να είναι μέτριος ως πρωθυπουργός ως παίχτης όμως είναι μάστορας.
**
Σίγουρα η Δημοκρατική Συμπαράταξη οδεύει με άνεση σε διψήφιο ποσοστό, το δε μέγεθος του ασφαλώς θα επηρεαστεί από το όνομα του ηγέτη.
**
Ασφαλώς και θα θέλετε την άποψή μου που οφείλω να την καταγράψω. Αν η καρδιά μου ανήκει στη Φώφη, η λογική μου όση φυσικά ακόμη λειτουργεί, λέει Καμίνη, χωρίς να αγνοώ τις ικανότητες του νεαρού Ανδρουλάκη.
**
Ο Καμίνης ως ανεξάρτητος, χωρίς να τον βαρύνει το προπατορικό αμάρτημα που προσάπτουν στους Πασόκους, ως μία ήρεμη δύναμη θάχει καλύτερη υποδοχή από το ευρύτερο δημοκρατικό κέντρο και ασφαλώς θα συμβάλλει στην ομαλότερη μετάβαση.
**
Η προσέγγιση μου από άλλους μπορεί να θεωρηθεί ως υπόδειξη αλλά μακράν από εμένα, δημοσιογραφική είναι και καλοδεχούμενος ο κάθε προβληματισμός.
**
Με χαρά μας θα δημοσιεύσουμε κείμενα των αναγνωστών για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΔΗ.ΔΥ και θα καλύψουμε τις δραστηριότητες των υποψηφίων.
**
Σήμερα η στήλη δεν έχει Αλέξη, γιατί δεν μας είπε και τίποτε σπουδαίο. Μάταια περιμέναμε έστω και λίγα ψίχουλα κατανόησης αλλά μας παρέπεμψε στο 2019 τότε που θα μπούμε σε ήρεμο λιμάνι. Ως τότε ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, ποιος αυτοκτονεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: