27 Σεπτεμβρίου 2017

Ξανά στην κορυφή ο Δίας Δίου

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας, ο Δίας Δίου πέρασε νικηφόρα με 3-0 από τον Κάτω Αγιάννη και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες.


Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Δίας μπήκε δυνατά, απείλησε δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Ηλίας Μανίκας μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε τον Οκουτσόγλου και έκανε το 0-1.

Στο 20’ ο Σαρπότας απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Καλαϊτζίδη και στο 27’ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το μακρινό σουτ του Κώστα Καραμανώλα. Νέα ευκαιρία στο 43’ για τον Πιερικό Αστέρα, μετά από φάση διαρκείας ο Χρυσόπουλος έκανε το σουτ, με τον Σαρπότα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο β’ ημίχρονο, με τον Δία να μένει με 10 παίκτες στο 66ο λεπτό λόγω της αποβολής του Παναγιώτη Καλουσίδη, ο οποίος χάνει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στο 76’ το σουτ του Μανώλη Καραμανώλα πέρασε μόλις άουτ, πριν… αναλάβει δράση ο Βασίλης Νάκας. Στο 80ο λεπτό, ο μεσοεπιθετικός του Δία με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά «κρέμασε» τον Οκουτσόγλου κάνοντας το 0-2 και ένα λεπτό μετά, μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Γιάννη Λαζαρίδη, ο Νάκας μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε στα δίχτυα «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του Δίου.

Διαιτητής: Λαφατζής
Βοηθοί: Γερμανός, Χατζηγιάννης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Δημόπουλος (83’ Παυλίδης), Τζιάμας, Τσαγκαράκης, Μυρωτής (46’ λ.τ. Λαζίδης), Μπαράς, Χρυσόπουλος (87’ Στεφανίδης), Ε. Καραμανώλας (83’ Δημητσάκης), Κ. Καραμανώλας, Καλαϊτζίδης.
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Σαρπότας, Λαζαρίδης (91’ Δ. Λαφατζής), Αετός, Νίκου, Παρλάντζας, Παναγιωτίδης, Φωτίου, Συρανίδης (83’ Γ. Λαφατζής), Καλουσίδης, Νάκας (90’ Καραμήτρος), Μανίκας (87’ Παπαδόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια: