2 Σεπτεμβρίου 2017

Εκτροχιασμός τρένου στον Μπράλο

Μεγάλη ταλαιπωρία για περίπου 600 επιβάτες τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα -Αλεξανδρούπολη, λόγω εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας στο ύψος του Μπράλου.


Οι περίπου 600 επιβάτες του βραδινού δρομολογίου παρέμειναν στο Λιανοκλάδι λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ύψος του Φραντζόμυλου.

Εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια λίγο πριν το σταθμό Λιανοκλαδίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή και να μην μπορούν να διεξαχθούν τα δρομολόγια, μέχρι κι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που είχε τον πρόσφατο εκτροχιασμό στην Καλλιπεύκη Δομοκού!

Επιβάτης που μίλησε στην τηλεόραση του Skai είπε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το πότε θα λήξει η περιπέτειά τους.

Τελικά η λύση δόθηκε με ανταπόκριση λεωφορείων από Λιανοκλάδι έως Μπράλο και το αντίθετο.
Ανακοίνωση για τον εκτροχιασμό του τρένου στην περιοχή του Σπερχειού εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

"Την προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου – Μπράλου προκάλεσε ο εκτροχιασμός δυο βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας τα ξημερώματα στην περιοχή Σπερχειού.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται. Οι μετακινήσεις των επιβατών θα πραγματοποιούνται για μερικές ώρες ακόμη με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Λειανοκλάδι – Μπράλος και αντίστροφα" αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: