9 Σεπτεμβρίου 2017

«Μπλόκο» στην Ξάνθη για Ολυμπιακό

Η Ξάνθη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη βαθμολογική απώλεια για τη φετινή Super League, με την ισοπαλία 1-1 στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.


Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 12ο λεπτό, όταν ο Σεμπά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ένγκελς με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Φορτούνης, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς έχασαν ευκαιρίες για το 0-2 και έτσι η Ξάνθη… τιμώρησε τον Ολυμπιακό στο 43’ με τον Λισγάρα να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1.

Ανοιχτό παιχνίδι και στο β΄ ημίχρονο με τον Χάσι να ανακατεύει την τράπουλο με τις αλλαγές των Καρσελά, Εμενίκε. Από την άλλη πλευρά όμως, οι γηπεδούχοι παρέμεναν απειλητικοί. Στο 79΄ ακυρώθηκε σωστά (χέρι) γκολ του Εμενίκε κι έτσι ο Ολυμπιακός, τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, γνώρισε την πρώτη του απώλεια για τη φετινή σεζόν.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας (72΄ Μεχία), Λουσέρο, Κίκε (59΄ Ρότσε), Μπρίτο, Γέντριτσεκ (81΄ Τριάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπεσνίκ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένχελς, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Φορτούνης (76΄ Ανδρούτσος), Σεμπά, Μάριν (65΄ Καρσελά), Τζούρτζεβιτς (60΄ Εμενίκε).


«Διπλό» στην Τρίπολη η Λαμία, ισοπαλία στο Περιστέρι

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής, η Λαμία πήρε μια ιστορική νίκη, την πρώτη της ιστορίας της στην Super League, επικρατώντας του Αστέρα με 3-1 μέσα στην Τρίπολη. Λίγο αργότερα στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
16:00 Πανιώνιος – Παναιτωλικός
18:15 ΑΕΚ – Λάρισα
18:15 Λεβαδειακός – Πλατανιάς
20:30 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου
19:30 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια: