30 Οκτωβρίου 2017

Νίκη για τον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Με δύο γκολ του Μαουρίσιο σε διάστημα τριών λεπτών, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στο -1 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, διατηρώντας παράλληλα το απόλυτο (5/5) στην άδεια Τούμπα.

Ο δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 2-0 με δύο πανέμορφα γκολ του Μαουρίσιο και έκανε διαχείριση του σκορ στο β’ 45λεπτο, φτάνοντας στην όγδοη σερί εντός έδρας νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο 34ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με γκολ του Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να… ανοίγει λογαριασμό με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μετά από διώξιμο του Τσουκαλά με κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μαουρίσιο που έπιασε το σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, μετά από πολύ ωραία επίθεση που ξεκίνησε από τον Ρέι, ο Βιεϊρίνια έστρωσε στον Μαουρίσιο και αυτός με φοβερό σουτ έστειλε εκεί όπου ο Αθανασιάδης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 56’ ο Αστέρας είχε οριζόντιο δοκάρι, σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου από πλάγια θέση και στη συνέχεια της φάσης ο Καλτσάς σούταρε άστοχα άουτ. Στο 58΄ ο Αθανασιάδης απέκρουσε σε κόρνερ ένα ωραίο πλασέ του Πέλκα έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον ΠΑΟΚ να γίνεται επικίνδυνος ουσιαστικά για πρώτη φορά στο β΄ μέρος.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ΠΑΟΚ διαχειριζόταν χωρίς προβλήματα το προβάδισμά του, είχε μια ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Βιεϊρίνια στο 85’ όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Σαμπράνο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (86΄ Κάμπος), Ελ Καντουρί (81΄ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (76΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (73΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52΄ Τσουκαλάς), Μαντιντά (55΄ Κυριακόπουλος), Τόνσο, Μανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: