28 Οκτωβρίου 2017

Άρης - Αιγινιακός 5-0 στην πρεμιέρα της Football League

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της φετινής Football League, ο Άρης συνέτριψε με 5-0 τον Αιγινιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γκατσολάρι, όμως ο Άρης πήρε τον έλεγχο του αγώνα μετά το δεκάλεπτο και «καθάρισε» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με αριστερό σουτ και πέντε λεπτά μετά, έβγαλε τη σέντρα, οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Πασάς με σουτ έκανε το 2-0. Η δεύτερη φορά που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 27’, όταν ο Καντιμοίρης παραχώρησε κόρνερ σε σουτ του Δωματά. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Πλατέλλας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κάσσος με κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατέβασε ταχύτητα και πέτυχε δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Από κάθετη του Μπαργκάν στον Πασά, αυτός σέντραρε από αριστερά και ο Καπνίδης με πλασέ έκανε το 4-0 στο 75’. Ένα λεπτό μετά ο Αιγινιακός έμεινε με 10 παίκτες. Ο Πολύζος συγκρούστηκε με τον Καρακώστα και έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι. Οι ζαλάδες, ωστόσο, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει και ενώ οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κενάν Μπαργκάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (39' Μπούρμπος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (52’ Μπαργκάν), Κάσσος (65’ Καπνίδης), Πασάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (46’ Καραγκιόζης), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου (46’ Καρακώστας), Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς (64’ Σισέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: