21 Οκτωβρίου 2017

Νίκη με ανατροπή για τον Δία Δίου επί του Άρη Κοκκινοπλιτών

Σε ένα επεισοδιακό ματς με συναρπαστική εξέλιξη, ο Δίας Δίου πέρασε από το Β’ ΔΑΚ Κατερίνης επικρατώντας του Άρη Κοκκινοπλιτών με 3-2 και παρέμεινε έτσι στο -1 από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο Δίας πήρε μια σπουδαία νίκη ανατρέποντας το 2-0 του Άρη, ο οποίος αν και έπαιξε με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, είχε μια απίθανη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος και να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Ν’ Ντιαγιέ στο 17 και λίγα λεπτά αργότερα, στο 25', ο Κλιάνης έκανε το 2-0. Ο Δίας μείωσε σε 2-1 δύο λεπτά αργότερα με γκολ του Στέλιου Νίκου, ο οποίος ήταν και αυτός που ισοφάρισε στο 62ο λεπτό σε 2-2 με ωραία προβολή μετά από σέντρα του Λαζαρίδη από αριστερά.
Στο 72’ ο Μιχαλήτσιος έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία για το 3-2 και ένα λεπτό μετά, ο Δίας πήρε το προβάδισμα. Ο Γιώργος Παναγιωτίδης με ένα φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Ίτσιος, κάνοντας το 2-3.

Στο 82’ ο Καλουσίδης έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ν’ Ντιαγιέ, ο οποίος αντέδρασε άσχημα χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Άρη να χάνει απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 87’. Από εκτέλεση φάουλ του Βελώνη, ο Σαρπότας αν και έδειχνε να ελέγχει τη φάση έχασε τη μπάλα, όμως ο Μιχαλήτσιος από το ένα μέτρο δεν μπόρεσε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Παπαργυρίου
Βοηθοί: Βρούζος, Πλόσκας

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ: Ίτσιος, Κυλώνης, Παπαδόπουλος, Λάλλας, Σκέντος, Τσιμήτρης (63’ Φακίτσας), Κλιάνης, Βελώνης, Κατσαμάγκας (58’ Παπαστεργίου), Ταβουκτσής (65’ Μιχαλήτσιος), Ν’ Ντιαγιέ.


ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Σαρπότας, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης (88’ Καραμήτρος), Νίκου, Παρλάντζας, Φωτίου, Β. Ζαβαντίας, Συρανίδης, Καλουσίδης, Νάκα (90’ Λαφατζής), Μανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: