20 Νοεμβρίου 2017

Ανατροπή και… κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Τέλος στο αήττητο του Ατρόμητου έβαλε ο ΠΑΟΚ στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε το 6Χ6 στην έδρα του επικρατώντας με 2-1 των «κυανόλευκων» και «έπιασε» την ΑΕΚ στην κορυφή της Super League μετά από 11 αγωνιστικές.


Ο Στρούγγης με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο στο 22΄ μετά το φάουλ του Ούμπιδες, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 45΄ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Μακ και μετέτρεψε σε γκολ ο Βιεϊρίνια.

Η πίεση των «ασπρόμαυρων» στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τελικά καρπούς στο 71΄. Από σέντρα του Βιεϊρίνια ο Μάτος έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στα πόδια των αμυντικών, κατέληξε στον Κάμπος ο οποίος με νέο σουτ κι αφού η μπάλα βρήκε στον Ούμπιδες κι άλλαξε πορεία, κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Από και και πέρα ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά το ματς και παρά την προσπάθεια των παικτών του Κάναντι για την ισοφάριση, δεν κινδύνεψε καθόλου και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (65' Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Ελ Καντουρί (84' Σάκχοφ), Τζάλμα Κάμπος, Μακ (78' Λημνιός), Κουλούρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Βασιλακάκης (80' Μενσά), Μπουσούλατζιτς (88' Μπαστακός) Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μάντσον, Ντουαντα, Ούμπιδες, Στρούγγης (64' Νάτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: