10 Νοεμβρίου 2017

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017: Απολαυστικοί διάλογοι και θερμό χειροκρότημα στην κωμωδία «Τη γειτονίας τα παλαλά»

Πέτυχαν και αυτή τη φορά, να ερμηνεύσουν υποδειγματικά τους ρόλους που υποδύθηκαν στην απολαυστική κωμωδία του Ιωάννη Κοσμίδη, στην Ποντιακή Διάλεκτο : «Τη γειτονίας τα παλαλά», σε σκηνοθεσία Γιώργου Σαββίδη και απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.


Ο λόγος για τους ηθοποιούς της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής και για την παράσταση,  με τους σπαρταριστούς και ζωηρούς διαλόγους, η οποία παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» το βράδυ της Τετάρτης 08 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο.

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Πουρσανίδης, Πόπη Παναγιωτίδου, Τάσος Αναστασιάδης, Άρτεμις Βαρυτιμίδου, Θεοδώρα Αθανασούλα, Χρήστος Κουταλίδης, Χρήστος Μαρμαρίδης, Αλέκος Φυσέας, Ζήνα Αλεξανδρίδου.


Όπως τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) Θεόδωρος Παυλίδης: «Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, που με την αγάπη και το μεράκι τους πέτυχαν να δώσουν χρώμα στα «Αικατερίνεια». Όπως αποδεικνύεται και από την αποψινή προσέλευση, το κοινό των Αικατερινείων ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία μας, να εντάξουμε στο φετινό πρόγραμμα όλες τις θεατρικές σκηνές της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: