11 Νοεμβρίου 2017

Στο «κυνήγι» του Αχιλλέα ο Δίας Δίου, 3-1 τον Όλυμπο Βροντούς

Στο γειτονικό ντέρμπι του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο Δίας Δίου επικράτησε με 3-1 του Ολύμπου Βροντούς και παρέμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, κάτι που φάνηκε από την αρχή, καθώς το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ήδη 1-1. Ο Δίας άνοιξε το σκορ με τον Ηλία Μανίκα και λίγο αργότερα ο Τσιανάκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Δίας ξαναπήρε το προβάδισμα στο 22’ όταν ο Νάκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-1. Η ομάδα της Βροντούς είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση με Σαββίδη και Τσιανάκα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (36’-40’), όμως το 2-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 63’ ο Μανίκας σούταρε πάνω στον Καλαϊτζή και στο 66’ ο Τσιανάκας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο 81’ το σουτ του Μανίκα αποκρούστηκε από οριζόντιο δοκάρι, στο 83’ η κεφαλιά του Κορινιώτη πέρασε λίγο άουτ και ένα λεπτό μετά, ο Δίας «κλείδωσε» τη νίκη του, με τον Ευαγγελόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 μετά από ασίστ του Μανίκα.

Διαιτητής: Λαφατζής Κ
Βοηθοί: Ατματζίδης, Βασιλειάδης


ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Σαρπότας, Λαζαρίδης, Κατσαρός (46’ Ευαγγελόπουλος), Ζαβαντίας, Παρλάντζας, Παναγιωτίδης, Φωτίου, Καλουσίδης (90’ Λαφατζής), Συρανίδης (85’ Καραμήτρος), Νάκας, Μανίκας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ: Καλαϊτζής, Πανωλής (85’ Γ. Νούλας), Κ. Περδίκης, Η. Περδίκης (85’ Δημόπουλος)., Κορινιώτης, Γκίνας, Τσιανάκας, Νούλας, Γκολέμας, Σαββίδης, Περχανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: