11 Νοεμβρίου 2017

Στην 3η θέση ο ΓΑΣ Σβορώνου, 3-0 την Αναγέννηση Σφενδάμης


Ο ΓΑΣ Σβορώνου επικράτησε της Αναγέννησης Σφενδάμης με 3-0 και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας, εκμεταλλευόμενος τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Ο ΓΑΣ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε μία δίκαιη νίκη. Στο 21’ η κεφαλιά του Μαργαρίτη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στο 33’ ο Χρήστος Βούλγαρης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 57’ ο ΓΑΣ πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τον Κατσαμάγκα να κάνει το 2-0. Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να πιέζουν, έχασαν πολλές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Κωνσταντινίδη στο 85’, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος… εξιλεώθηκε για τη χαμένη ευκαιρία του και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Αναστασιάδης, Μαυρόπουλος

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Σακελλαρίδης, Ν. Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης, Κατσαμάγκας (84’ Καταχιώτης), Τριανταφύλλου, Δ. Ζώβληκας (75’ Σαμαλής), Κ. Ζώβληκας, Μαργαρίτης (68’ Μπίρτσης), Αβριωνίδης (60’ Κωνσταντινίδης), Παυλίδης, Χ. Βούλγαρης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ: Γκιλιάβας, Πολυχρονιάδης, Μτσεντλίτζε, Δεληγιάννης, Τσαμασιώτης, Μιχαηλίδης, Τάσο (59’ Λαζαρίδης), Μαυρομάτης, Σταύρε, Σαββίδης, Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: