9 Νοεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη

Το όνομα και τις φωτογραφίες του 58χρονου άνδρα που κατακρεούργησε την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β.Νεκροταφείο δημοσιοποιεί η ΕΛ.ΑΣ κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.
Σε βάρος του, 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο δράστης θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή.
Οταν εμφανίστηκε την Τετάρτη στα δικαστήρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, δέχθηκε άγρια επίθεση. Συγγενείς της άτυχης Δώρας αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό γύρω του και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν συγκρατώντας τη μητέρα του θύματος που φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» και τον πατέρα, ο οποίος φώναζε «αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: