15 Νοεμβρίου 2017

"Το μήνυμα της Αγάπης" της Καθ. Πανεπιστημίου Τασούλας Τσιλιμένη στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ

Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Συγγραφέας κ. Τασούλα Τσιλιμένη, την 16η Νοεμβρίου, θα επισκεφτεί τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ και θα συνομιλήσει με μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο Το μήνυμα της Αγάπης, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΒιβλιοΔιάπλους.
Το βιβλίο εστιάζει σε θέματα που αφορούν την αξία της προσφοράς, της ταπεινότητας, της αποδοχής και της αλληλεγγύης.Είναι μια ιστορία για τη ζωή και την φυσική της πορεία. Ένα βιβλίο που με ρεαλισμό, λεπτότητα και τρυφερότητα ψιθυρίζει τα συναισθήματα της απώλειας, της φθοράς αλλά κυρίως το μεγαλείο της Αγάπης. Παράλληλα αναδεικνύεται η αξία της τέχνης της ζωγραφικής και μέσα από το παιχνίδι της διακειμενικότητας και της φαντασίας οι αναγνώστες/στριες μαθαίνουν για το νησί των Αβάντων(μυθολογία) και το έργο κινέζων ζωγράφων.
Η συγγραφέας, η οποία έχει μακρόχρονη συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, με την επίσκεψη και τη συζήτηση επιχειρεί να ενισχύσει το φιλαναγνωστικό περιβάλλον στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: