8 Νοεμβρίου 2017

Ήττα για τον Πιερικό στην Έδεσσα


Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς για τον Πιερικό, αυτή τη φορά από τον Εδεσσαϊκό με 1-0 σε αγώνα για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνική.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σκαθαρούδης στο 42ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Ταουσιάνη στο 35’ και τον Γολιδόπουλο στο 76ο λεπτό.

Η ομάδα της Κατερίνης έχει παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως από τον β’ βοηθό Χατζηβασιλείου. Όπως υποστηρίζουν οι μελανόλευκοι, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση έπρεπε να ακυρωθεί για οφ-σάιντ, ενώ κρατήθηκαν μόλις δυόμιση λεπτά καθυστερήσεων, τα οποία αναλώθηκαν στο να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή Λαμπίρη, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατά τα άλλα, ο Πιερικός δεν ήταν καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι και, με εξαίρεση την κεφαλιά του Γκουντρουμπή στο 34΄που πέρασε λίγο άουτ, δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.
Με αυτή την ήττα, η ομάδα της Κατερίνης βρέθηκε στην 9η θέση, εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε. Καρίτσας την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 στο Α’ ΔΑΚ.

Οι συνθέσεις:

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Καράμπελας (90’ Προύντσης), Σκαθαρούδης (60’ Κάρτζιος), Ταουσιάνης (89’ Πούπης), Καρακούτης (86’ Μπυράκης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κοκονόζι (85’ Καρτσαμπάς), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουαταρά, Κραγιόπουλος (70’ Κυριλλίδης), Κατσιαμήτας (50’ Τουλίκας), Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Σαμανίδης, Παπαδόπουλος (75’ Λαμπίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: