2 Νοεμβρίου 2017

Ισόπαλες (ξανά) χωρίς γκολ ΑΕΚ και Μίλαν

Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια για δεύτερο σερί παιχνίδι τη Μίλαν, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε νέα σημαντική "λευκή" ισοπαλία, αυτή τη φορά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.


Η Ένωση πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν επέτρεψε στη Μίλαν να πατήσει καν την περιοχή της και χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ. Στο δεύτερο μέρος, οι Ιταλοί ανέβηκαν, είχαν δοκάρι με τον Μοντολίβο στο 57’, η ΑΕΚ είχε και αυτή με τη σειρά της κάποιες ευκαιρίες, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Έστω κι έτσι, όμως, σε αυτήν την ευρωπαϊκή επιστροφή της σε ομίλους η ΑΕΚ παραμένει μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (δύο λιγότερους από τη Μίλαν και δύο περισσότερους από την Αούστρια) και έχει την τύχη της απόλυτα στα χέρια της, όσον αφορά τη μάχη της πρόκρισης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αούστρια Βιέννης νίκησε με 4-1 μέσα τη Ριέκα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος (60' Λιβάγια), Μπακασέτας (66' Γαλανόπουλος), Αραούχο (79' Γιακουμάκης).

ΜΙΛΑΝ (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Μπορίνι, Ροντρίγκες, Μοντολίβο, Λοκατέλι (67' Κεσιέ), Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα (81' Κάλινιτς), Κουτρόνε (46' Σούσο).

Τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ-Μίλαν 0-0
Ριέκα-Αούστρια 1-4

Η Βαθμολογία
1. Μίλαν 8
2. ΑΕΚ 6
3. Αούστρια 4
4. Ριέκα 3

Τα επόμενα παιχνίδια:
23/11
ΑΕΚ-Ριέκα
Μίλαν-Αούστρια

7/12
Ριέκα-Μίλαν
Αούστρια-ΑΕΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια: