18 Νοεμβρίου 2017

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου χειριστή κανό στη Χαλκιδική

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή κανό, ο οποίος αγνοείται από χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Οι έρευνες από ξηράς, θαλάσσης και αέρος, σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος παραμένουν άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα.


Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι αρμόδιες αρχές στα Νέα Μουδανιά ενημερώθηκαν χθες το πρωί ότι ένας χειριστής, αγνώστων στοιχείων, αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:
"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση ενός χειριστή κανό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.
Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) επαγγελματικά αλιευτικά και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος, προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.
Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από περιπολικό όχημα ΕΛ.ΑΣ. καθώς και από οχήματα της Ομάδας Φίλων Κυνηγιού Ακτής Θερμαϊκού, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: