21 Νοεμβρίου 2017

Παιδική έκθεση ζωγραφικής «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας»


Μια έκθεση ζωγραφικής αλλιώτικη από τις άλλες, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με θέμα: «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας» ανοίγει τη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».
Η έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2017» και διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης. 

Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν δεκάδες παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα.

Όλα τα έργα των παιδιών των Κατηχητικών Συνάξεων θα εκτεθούν από 24 έως και 30 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος», Δευτέρα με Κυριακή, από τις 11π.μ. μέχρι τις 1μ.μ. και από 5μ.μ. έως 8.30μ.μ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό ενθύμιο, ενώ τα τρία καλύτερα έργα θα βραβευτούν από ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: