14 Νοεμβρίου 2017

Νίκη για τις Πιερίδες Μούσες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Πήραν μια δύσκολη νίκη εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας στην Τσαριτσάνη τις Ολυμπιώτισσες με 4-3, με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ άνοιξαν οι Ολυμπιώτισσες, ισοφάρισαν οι Μούσες ξαναπροηγήθηκαν οι Ολυμπιώτισσες. Με τη λήξη του ημιχρόνου οι Μούσες κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα τελευταία λεπτά.

Ήταν ένα ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες αλλά και λάθη κι από τις δύο ομάδες που φαινόταν πως σ’ αυτό τον πρώτο αγώνα προσπαθούσαν να συντονίσουν τον βηματισμό τους και την αγωνιστική τους συγκρότηση στο γήπεδο. 


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μούσες μπήκαν πιο δυνατά και από νωρίς κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Η ισοφάριση σε 3-3 από τις Ολυμπιώτισσες δεν ανέκοψε την δυναμική των Μουσών. Είχαν ευκαιρίες, επεδίωξαν το νικητήριο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο τελευταίο λεπτό. Τα γκολ για τις Πιερίδες Μούσες πέτυχαν, από δύο, οι Γεωργία Μεντενίδου και Γιώτα Γκούτζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: